Klassisk I

En god lektion at starte på i et roligt flow med fokus på grundlæggende pilates teknik og åndedræt. Tempoet er roligt, og instruktøren guider dig gennem simple klassiske reformer pilates øvelser. Lektionen byder på helkropstræning med styrke-, balance- og mobilitetsøvelser samt lidt stræk og afspænding. Alle kan være med, og alle kan få udbytte af lektionen uanset erfaring.

Forskellige redskaber som foamroller, massagebolde, boks, håndvægte o.l. kan indgå i lektionen.

Klassisk II

På denne lektion øges tempo og sværhedsgrad lidt, du vil opleve et flow, hvor pauserne imellem øvelserne er lidt kortere end på Klassisk I. Din koordination, balance, udholdenhed og styrke kommer i spil gennem øvelser for hele kroppen. Instruktøren guider dig nøje og hjælper dig med at opnå yderligere kropskontrol. Lektionen henvender sig til den let øvet og øvet reformer pilates udøver. Spørg din instruktør, hvis du er i tvivl om din deltagelse.

Forskellige redskaber som foamroller, massagebolde, boks, ring, håndvægte o.l. kan indgå i lektionen.

Klassisk III

Lektionen for dig, der har gået til reformer pilates et stykke tid. Du er fortrolig med reformeren, og ønsker at træne i et effektivt flow med få pauser. Instruktøren vil udfordre din fysisk, balance, koordination, fleksibilitet og helt sikkert give dig sved på panden.

Spørg din instruktør, hvis du er i tvivl om din deltagelse. 

Alle redskaber kan indgå i lektionen

Early bird

Henvender sig til dig, der gerne prioriterer din træning inden job eller til den morgenfriske, der elsker at vække hele kroppen med bevægelse for at gå fra studiet senest kl 8 med øget energi og en rar fornemmelse i krop og sind.
Træningen minder om Klassisk I og II, der trænes i et roligt FLOW med fokus på grundlæggende pilates teknikker, åndedræt, mobilitet, stræk og afspænding. Teen står klar ;)

Freestyle

En legende lektion med god energi, hvor instruktøren skruer lidt op for musikken og træner med.
Alt kan ske, sved på panden, sjove udfordrende øvelser, jump, kom med et åbent sind.
Alle redskaber kan indgår i lektionen.