Klassisk I

Reformer Pilates Klassisk I

En god lektion at starte på i et roligt flow med fokus på grundlæggende pilates teknik og åndedræt. Tempoet er roligt, og instruktøren guider dig gennem simple klassiske reformer pilates øvelser. Lektionen byder på helkropstræning med styrke-, balance- og mobilitetsøvelser samt lidt stræk og afspænding. Alle kan være med, og alle kan få udbytte af lektionen uanset erfaring.

Forskellige redskaber som foamroller, massagebolde, boks, håndvægte o.l. kan indgå i lektionen.


Klassisk II

Reformer Pilates Klassisk II

På denne time øges tempo og sværhedsgrad lidt, du vil opleve et flow, hvor pauserne imellem øvelserne er lidt kortere end på Klassisk I. Din koordination, balance, udholdenhed og styrke kommer i spil gennem øvelser for hele kroppen. Instruktøren guider dig nøje og hjælper dig med at opnå yderligere kropskontrol. Lektionen henvender sig til den let øvet og øvet reformer pilates udøver. Spørg din instruktør, hvis du er i tvivl om dit niveau.

Forskellige redskaber som foamroller, massagebolde, boks, ring, håndvægte o.l. kan indgå i lektionen.


Klassisk III

Reformer Pilates Klassisk III

Lektionen for dig, der har gået til reformer pilates et stykke tid. Du er fortrolig med reformeren, og ønsker at træne i et effektivt flow med få pauser. Instruktøren vil udfordre din fysisk, balance, koordination, fleksibilitet og helt sikkert give dig sved på panden. Spørg din instruktør, hvis du er i tvivl om dit niveau.

Forskellige redskaber som foamroller, massagebolde, håndvægte o.l. kan indgå i lektionen


Jump, puls & styrke

Er du til sved på panden, højt energiniveau, styrke og konditionstræning, så er denne lektion noget for dig. Vi sætter jump board på og skruer op for musikken. Øvelserne kan være udfordrende og skiftene imellem hurtige. Lektionen er for den øvede deltagere med erfaring fra klassisk II / III.
Spørg din instruktør, hvis du er i tvivl, om du er klar til denne udfordring.

Forskellige redskaber, boks og jump board indgår i lektionen.

Mobilitet

Denne lektion handler om at øge bevægeligheden i dine led, bindevæv og omgivende muskler.
Når du er mere mobil, kan du træne hårdere, restituere hurtigere og præstere bedre.
Vi træner i et langsomt tempo, hvor hele kroppen arbejdes igennem og hvor ro, kvalitet i øvelserne og godt humør er i centrum.

Alle kan deltage uanset erfaring og kondition.