Personlig opstart + 5 x holdtræning

Reformer Pilates

Er du helt ny eller nybegynder på reformeren, kan vi varmt anbefale dig at starte her.  

På opstartslektionen er der ro til at give dig en grundig gennemgang af reformeren, og der er tid til at gennemgå grundprincipperne i pilates gennem en række grundøvelser. Øvelser du efterfølgende vil blive mødt med på vores Klassisk I lektion.    

Opstartslektionen er ikke et krav; men en måde hvorpå du kan sikre dig en tryg og optimal start på din træning. En rigtig god introduktion, der gør dig klar til den efterfølgende holdtræning

Efter lektionen bookes 5 holdtræninger, der garantere du kommer godt i gang med din træning. Er du nybegynder vil vi anbefale deltagelse på Klassisk I hold, hvor du vil blive mere fortroelig med både maskinen og øvelserne.

Personlig træning

Reformer og MATwork Pilates

Vores personlige træning tager udgangspunkt i dig, dine behov eller dine udfordringer. Instruktøren møder dig lige der, hvor du er, hjælper og motiverer dig til at komme derhen, hvor du gerne vil. Fuld fokus er rettet mod dig gennem en individuel, tryg og effektiv træning. Du vil blive tilbudt en kropsanalyse, ud fra hvilken vi kan tilrette og målrette din individuelle træning.

En træningsform, der henvender sig til dig med særlige behov, eller til dig, der blot foretrækker personlig målrettet træning.

Personlig træning DUET

Reformer og MATwork pilates

Få personlig træning med en makker. Det kan være, at I har samme mål eller bare gerne vil træne sammen og have instruktørens fulde fokus på jer.