Træningsforløb

Reformer Pilates træningsforløb på hold:

På et holdforløb har din træning faste rammer. Du træner én gang om ugen på det samme tidspunkt med de samme holdkammerater. Du træner regelmæssigt på et lukket hold af ligesindede.
Instruktøren følger dig og sørger for udvikling i din træning. 

Du skal ikke tænke på bookning, din plads er sikret under hele forløbet. 

Forløbets varighed er oftest 10 uger. Man kan godt hoppe på et igangværende forløb, hvis der er plads.

Spørg os, hvis du er i tvivl om, hvilket forløb du skal tilmelde dig. Se vores forskellige forløb nedenfor.

Du kan også selv sammensætte et hold, hvis I er nogle som gerne vil træne sammen. I skal blot være 7 deltagere. Kontakt os for information og oprettelse af hold på et tidspunkt som passer jer.

Vores holdforløb følger skolernes feriekalender, du holder pauser, når familien er hjemme. Du kan sagtens supplere med holdtræning i skolernes ferie, hvis du ikke holder fri eller blot ønsker at træne lidt ekstra. Køber du klippekort kan evt. overskydende klip konverteres til forløb, hvis du ønsker det.

Intro

Er du ny i reformeren vil vi anbefale dig at starte med dette forløb a 4 gange, hvor du stille og roligt bliver introduceret til træningsformen. Forløbet giver dig en god start, så du efterfølgende kan tjekke ind på vores Klassisk I holdtræning. 

Igangværende forløb:
Tirsdage kl 19-20 uge 6-10 med ferie i uge 8 (udsolgt!)
Intro-forløb afholdes løbende, næste forløb:
Torsdage kl 19.05-20.05 uge 9-12

Early Bird

Henvender sig til dig, der gerne prioriterer din træning inden job eller til den morgenfriske, der elsker at vække hele kroppen med bevægelse for at gå fra studiet med øget energi og en rar fornemmelse i krop og sind. Træningen minder om Klassisk I og II, der trænes i et roligt FLOW med fokus på grundlæggende pilates teknikker, åndedræt, mobilitet, stræk og afspænding. Teen står klar ;)

Vi tilbyder 3 forløb af denne type hver uge:
Tirsdage kl 6.45-7.45
Onsdage kl 6-7 (oprettes på forespørgsel v. min. 5 deltagere)
Onsdage kl 7-8
Fredage kl 7-8
Igangværende forløb uge 2 -12 med ferie i uge 8, vi starter op igen efter Påske.

Klassisk III

Klassisk reformer pilates i et effektivt FLOW. Lektionen for den erfarne, der er fortrolig med reformer maskinen og grundliggende øvelser, og for den øvet reformer pilates udøver, der gerne vil udfordres på fysisk, teknik og kropskontrol. Instruktøren vil træne med i det omfang, der er muligt.

Forløbet ligger mandage kl. 17.45-18.45 
Igangværende forløb uge 2-12 med ferie i uge 8, næste forløb af slagsen starter op efter Påske.

Ung Reformer

Træn din balance, styrke, fleksibilitet, koncentrationsevne og dit åndedræt. Træn med jævnaldrende eller dine venner, bliv udfordret og opnå masser af kropskontrol gennem øvelser for hele kroppen. Gennemsnitsalderen er under 21 år, du er måske studerende eller hjemmeboende, prisen er derfor reduceret til 100 dk. pr. gang.

Forløbet ligger mandage kl. 15.20-16.20
Igangværende forløb uge 2-12 med ferie i uge 8.