Træningsforløb

Reformer Pilates træningsforløb på hold:

På et holdforløb har din træning faste rammer. Du træner én gang om ugen på det samme tidspunkt med de samme holdkammerater. Du træner regelmæssigt på et lukket hold af ligesindede.

Instruktøren følger dig og sørger for udvikling i din træning.

Du skal ikke tænke på bookning, din plads er sikret under hele forløbet.

Vi kører forløb af forskellige varighed dog oftest 8 uger af gangen. Man kan godt hoppe på et igangværende forløb, hvis der er plads.

Spørg os, hvis du er i tvivl om, hvilket forløb du skal tilmelde dig. Vi udbyder altid klassisk I, II, III, ryg&core, ung, senior og forløb, der henvender sig til specifikke problematikker på forespørgsel.

Du kan også selv sammensætte et hold, hvis I er nogle som gerne vil træne sammen. I skal blot være 6 deltagere. Kontakt os for information og oprettelse af hold på et tidspunkt som passer jer.

Vores holdforløb følger skolernes feriekalender, du holder pauser, når familien er hjemme. Du kan sagtens supplere med holdtræning i skolernes ferie, hvis du ikke holder fri eller blot ønsker at træne lidt ekstra. Køber du klippekort kan eventuelle overskydende klip konverteres til nyt forløb, hvis du ønsker det.

Se vores forløb nedenfor.

Klassisk I

Klassisk reformer pilates træning med simple grundøvelser for hele kroppen. Roligt FLOW med fokus på grundlæggende pilates teknik og åndedræt. En god time for både begynder eller den let øvet reformer pilates udøver.

Vi tilbyder 2 forløb af denne type hver uge:                                                                                                                  

Onsdage kl. 6-7                                                                                                     
Fredage kl. 7-8 

Kontakt os, hvis tidspunktet ikke passer, vi opretter løbende flere forløb.
Igangværende forløb; uge 11-19 med ferie i uge 14 (Påsken) samt fredag i uge 18 (Bededag).

Næste forløb; uge 20-26.

Klassisk II

Klassisk reformer pilates i moderat FLOW, der understøttes af dit kendskab til træningsformens grundøvelser og principper. Øvelsernes sværhedsgrad er tilpasset den let øvet til øvet reformer pilates udøver.

Vi tilbyder 2 forløb af denne type hver uge:                                                                                                         

Mandage kl. 19-20
Fredage kl. 14-15

Kontakt os, hvis tidspunktet ikke passer, vi opretter løbende forløb.
Igangværende forløb; uge 11-19, ferie mandag uge 14+15 (Påsken) og fredag uge 14+18 (Bededag).   Næste forløb; uge 20-26  med ferie mandag uge 22 (Pinsen).

Klassisk III

Klassisk reformer pilates i et effektivt FLOW. Lektionen for den erfarne, der er fortrolig med reformer maskinen, og for den øvet reformer pilates udøver, der gerne vil udfordres på fysisk, teknik og kropskontrol.

Forløbet ligger mandage kl. 17.45-18.45  
Kontakt os, hvis du er interesseret, eller hvis du selv kan samle et hold.
Igangværende forløb; uge 11-19 med ferie i uge 14 +15 (Påsken).
Næste forløb; uge 20-26 med ferie i uge 22 (Pinsen).

Ung Reformer

Træn din balance, styrke, fleksibilitet, koncentrationsevne og dit åndedræt. Træn sammen med jævnaldrende eller dine venner, bliv udfordret og opnå masser af kropskontrol gennem øvelser for hele kroppen. Gennemsnitsalderen på dette forløb er under 20 år, du er min. 150 cm høj, du er måske studerende eller bor stadig hjemme. Prisen er derfor reduceret til 100 dk pr. gang.

Vi tilbyder 2 forløb af denne type hver uge:        

Mandage kl. 15.20-16.20
Torsdage kl. 15.20-16.20

Igangværende forløb; uge 13 -21 ferie mandage uge 14+15 (Påsken) og torsdage uge 14 (Påsken) og uge 20 (Kristi himmelfart).
Næste forløb; uge 22- 26 med ferie mandag uge 22.

Senior Reformer

Du bliver aldrig for gammel til at begynde til pilates. Det er aldrig for sent at lære at bruge sin krop på en smartere og mere effektiv måde. Fysisk aktivitet har en positiv virkning på både krop og sind. Pilates er en blid træningsform, der netop hjælper dig med at forbedre de ting, der ændrer sig med alderen. Træn din balance, styrke, fleksibilitet, fokus og dit åndedræt under vejledning af instruktør med speciale i seniorer. Vores senior reformer forløb henvender sig til dig, der har rundet de 60 år.

Forløbet ligger lørdage kl. 11.30-12.30
Kontakt os, hvis du er interesseret i at gå på et andet tidspunkt.
Igangværende forløb; uge 11-19 med ferie i uge 14 (Påsken).
Næste forløb; uge 20-26 med ferie i uge 21 (Pinsen).

Ryg & Core

Har du problematikker med dette område eller ønsker du bare at undgå at få det, så er her en mulighed for at få trænet under kyndig vejledning af en fysioterapeut.

Forløbet ligger tirsdage kl 16.30-17.30
Igangværende forløb; uge 11-19 med ferie i uge 14 (Påsken).
Næste forløb; uge 20-26.