Camilla Dal

Jeg er Certificeret Balanced Body  instruktør hos Den Intelligente Krop  i både Reformer og MATwork Pilates.
Pilates handler for mig om at komme ned i kroppen og give hovedet en pause. Give tilladelse til, for en stund, at forsvinde ind i en meditativ mental tilstand, hvor åndedrættet får plads. Her skal ikke præsteres og det er kroppen, der bestemmer.
Jeg hjælper dig til, igennem en større kropsforståelse, at blive stærkere, smidigere, få bedre balance, øget funktionalitet, bedre kropsholdning- eller hvad dit fokusområde må være. Og så gør det jo ikke noget, hvis vi kan have det sjovt imens.
Jeg er nysgerrig efter ny viden. Derfor supplerer jeg løbende med nye uddannelser og kurser som jeg finder relevant for at udvikle mig som underviser.

Camilla underviser også hos Den Intelligente Krop (DIK)

Uddannelse:
Reformer Pilates Instruktør Balanced Body v/ DIK
MATwork Pilates Instruktør Balanced Body v/ DIK
Certificering i Intelligent Mad v/ Louise Bruun (Antiinflamatorisk tilgang)
Reformer uddannelse v/ MODPOL
Diverse kurser indenfor åndedræt, bevægelse og faschia release v/ DIK

Anne Mette Boje

Startede med Reformer Pilates efter et par diskusprolapser med efterfølgende nerveskader. Jeg har altid været fysisk aktiv, følt mig stærk; men dette ændrede sig  markant med daglige rygsmerter, der i den grad nedsatte min livskvalitet. Det var befriende for mig at starte denne træningsform, smerterne blev tålelige og styrken kom langsomt tilbage. Træning blev igen mit frirum, og min begejstring for reformerens muligheder både mentalt og fysisk endte med en instruktøruddannelse. Jeg har siden undervist og mødt folk i alle aldre, i forskellig fysisk form med og uden udfordringer eller skader. Jeg brænder for den effektivt styrkende træning fuld af energi såvel som den skånsomme og lindrende.

Uddannelse og erfaring:
Pre-pilates og Fascia release v/ Den Intelligente Krop
Reformer Pilates instruktør v/ FLOW i samarbejdet med DIK
Reformer uddannelse v/ MODPOL
Mindfulness & Compassion v/ Center for kognitiv terapi og mindfulness
Åndedrætskursus v/ Next Generation Mindfulness, David Owe
Erfaring med yoga og mindfulness

Sigrid Mitchell

Jeg har gennem hele mit liv arbejdet med bevægelse først som udøver, derefter som træner og siden som fysioterapeut. Jeg har arbejdet med alt lige fra dans til boldspil; men har de senere år fokuseret mere på de bløde bevægelsesformer som Pilates. Jeg har arbejdet med alle aldersgrupper fra spædbørn til ældre i både det offentlige og det private samt i lokale idrætsforeninger.

 Jeg elsker at videregive min viden, og er dybt fascineret af kroppen og hjernens sammenhæng, og hvordan det kan formidles og faciliteres gennem bevægelse.

Jeg har, som mor til 4 med begrænset tid til bevægelse, erfaret på egen krop, hvordan den grundlæggende mobilitet og åndedrættet er vigtig for kroppens velbefindende og evne til at klare hverdagens udfordringer.

Sigrid underviser primært på vores workshops med varierende indhold fx. åndedræt, bindevæv, stress og fødder, og hun underviser også ved DIK.

Uddannelser og erfaring:                                                                                      
Funktionel neurologi, master pactitioner in z-health
Reformer Pilates Instruktør Balanced Body v/ Den Intelligente Krop
MATwork Pilates Instruktør Balanced Body v/ DIK                                  
Franklin method level 1 Educator v/ DIK                                            
Fysioterapeut fra Fysioterapeutskolen i KBH

Camilla Maria Schmidt

Bevægelse har altid fyldt i mit liv, og jeg har både som udøver, underviser og i mit daglige arbejde med mennesker, en nysgerrig tilgang til kroppen og dens sprog.
Efter mange års smerter i led og muskler fik jeg  diagnosen fibromyalgi. Det har herefter været en proces at nå frem til en træningsform, hvor jeg bliver styrket samtidig med, at jeg kan passe på min krop, så den ikke overbelastes. Pilates er ”vokset” på mig,  og vi følges nu hånd i hånd. Jeg har et ønske om at skabe et rum, hvor du kan være med din krop præcis som den har det.
Jeg underviser også  på 1. sal i TRE - Tension and Trauma Realising exercises ( spændings-og traumeforløsende øvelser, der hjælper med til at forløse kroniske spændinger, stress og traumer).

Uddannelser og erfaring:
Reformer Pilates instruktør v/ FLOW i samarbejdet med DIK
Kajakinstruktør
Gymnastik instruktør undervist alle aldre
Bokwa og Zumbainstruktør, alle niveauer samt Gold og Toning
Udd. Socialpædagog
Udd. organisk familie og psykoterapeut
Udd. kropsterapeut v. Body-sds Parken
Udd. Nada akupunktør / giver fra Nada Danmark
Udd. TRE – Provider fra TRE Danmark v. Michael Morin Nissen
Mediankursus v. Adam Wolden Ræthinge
Kurser indenfor; åndedræt, bindevæv
Kroppen taler altid sandt, Når hovedet flipper brug kroppen

Rikke Holmbom

Jeg har danset ballet, og  er vild med, at reformeren kan give lange slanke muskler og bedre kropsholding, ligesom ved ballettræning.
Reformer pilates træning har hjælper mig selv med især skånsomt at samle delte mavemuskler og komme i bedre fysisk form efter 4 børn.
Jeg holder af god musik til træningen fx. musik fra 90érne, boybands og mammamia.

Uddannelse:
Reformer Pilates instruktør v/ FLOW i samarbejdet med DIK

Karin Mørk

Jeg ønsker og brænder for at inspirere og motivere til, at vi alle får blik for, hvor vigtigt det er at arbejde med vores krop.

Jeg startede selv med at dyrke Reformer Pilates i 2016 og opdagede her, hvilke styrker, der er i denne træningsform. En træningsform med fokus på den hele krop, hvor der arbejdes med styrke, energi, smidighed, balance, mobilitet og kropsbevidsthed.

Jeg har altid dyrket sport og har en fortid som synkronsvømmer.
I min undervisning trækker jeg på erfaringer fra min pædagogfaglige baggrund, hvor der arbejdes med den enkeltes kompetencer og nærmeste udviklings zone. Dette taler ind i filosofien omkring Reformer Pilates, hvor der i undervisningen justeres med udgangspunkt i den enkeltes udvikling, styrker og mobilitet.

Uddannelse:

Pre-pilates v/ Den Intelligente Krop

Reformer Pilates uddannelse v/MODPOL

Nikolaj Mathias Brandt

Reformer Pilates er den træningsform jeg har været allergladest for. Den kan det hele. Det er både hårdt, det er styrketræning, det giver en god core, og man bliver strukket ud samtidig med, at det giver en meget bedre kontrol over kroppen.

Min tilgang til pilates er fokus på åndedrættet, kropskontrol og et godt flow helst med elementer af høj puls og sved på panden.

I Reformer Pilates kan alle træne med,  øvelserne findes i et utal af variationer, og jeg forsørger altid at lave programmer, der udfordrer alle uanset erfaring og fysik.

Uddannelse:
Reformer Pilates udannelse v/MODPOL


Malene Mørkeberg Nielsen

Jeg ønsker at få folk til at finde glæden ved reformer træningen. Mine timer er afslappet, der er plads til at grine samtidig med vi arbejder koncentreret, effektivt og komme hele kroppen igennem. Vi arbejder med smidighed, styrke, kropsbevidsthed og ikke mindst åndedrættet. Med min fysioterapeutiske baggrund tilpasser jeg øvelserne individuelt til deltagerne, så alle kan deltage og samtidig blive udfordret.
Jeg vil gerne have deltagerne går fra træningen med en god følelse af at have brugt hele kroppen på den gode måde.

Uddannelse og erfaring:
Prof. bach. fysioterapeut 2003
Kurser indenfor; idrætsfysioterapi, tapning, akupunktur, skulder kursus, Den motiverende rygskole.
Kranio Sacral terapeut v/ Stanley Rosenberg instituttet 2006
Certficeret Mulligan terapeut (Fysioterapeutisk efteruddannelse)2012
Reformer instruktør 2019
Kurser indenfor; pilates og fascia release, reformer workshop v/ DIK
Erfaring med yoga og mindfulness.

Malene er tilknyttet FLOW som afløser.