Camilla Dal

Jeg er Certificeret Balanced Body  instruktør hos Den Intelligente Krop  i både Reformer og MATwork Pilates.
Pilates handler for mig om at komme ned i kroppen og give hovedet en pause. Give tilladelse til, for en stund, at forsvinde ind i en meditativ mental tilstand, hvor åndedrættet får plads. Her skal ikke præsteres og det er kroppen, der bestemmer.
Jeg hjælper dig til, igennem en større kropsforståelse, at blive stærkere, smidigere, få bedre balance, øget funktionalitet, bedre kropsholdning- eller hvad dit fokusområde må være. Og så gør det jo ikke noget, hvis vi kan have det sjovt imens.
Jeg er nysgerrig efter ny viden. Derfor supplerer jeg løbende med nye uddannelser og kurser som jeg finder relevant for at udvikle mig som underviser.
Camilla underviser også hos Den Intelligente Krop.

Uddannelse:
Reformer Pilates Instruktør Balanced Body v/ Den Intelligente Krop (DIK)
MATwork Pilates Instruktør Balanced Body v/ DIK
Certificering i Intelligent Mad v/ Louise Bruun (Antiinflamatorisk tilgang)
Reformer uddannelse v/ MODPOL Studie
Diverse kurser indenfor åndedræt, bevægelse og faschia release v/ DIK

Anne Mette Boje

Startede med Reformer Pilates efter et par diskusprolapser med efterfølgende nerveskader. Jeg har altid været fysisk aktiv, følt mig stærk; men dette ændrede sig  markant med daglige rygsmerter, der i den grad nedsatte min livskvalitet. Det var befriende for mig at starte denne træningsform, smerterne blev tålelige og styrken kom langsomt tilbage. Træning blev igen mit frirum, og min begejstring for reformerens muligheder både mentalt og fysisk endte med en instruktøruddannelse. Jeg har siden undervist og mødt folk i alle aldre, i forskellig fysisk form med og uden udfordringer eller skader. Jeg brænder for den effektivt styrkende træning fuld af energi såvel som den skånsomme og lindrende.

Uddannelse og erfaring:
Reformer Pilates instruktør v/ MODPOL
Mindfulness & Compassion v/ Center for kognitiv terapi og mindfulness
Åndedrætskursus v/ Next Generation Mindfulness,  David Owe
Pilates & fascia release v/Den Intelligente Krop
Erfaring med yoga og mindfulness

Sigrid Mitchell

Fysio - og åndedrætsterapeut samt bevægelsesfacilitator.
Sigrid  underviser på efterfødselsholdene og på vores workshops i Åndedræt og Bindevæv.

Mere info på vej.

Nikolaj Mathias Brandt

Reformer Pilates er den træningsform jeg har været allergladest for. Den kan det hele. Det er både hårdt, det er styrketræning, det giver en god core, og man bliver strukket ud samtidig med at det giver en meget bedre kontrol over kroppen.
Min tilgang til pilates er fokus på åndedrættet, kropskontrol og et godt flow helst med elementer af høj puls og sved på panden.
I Reformer Pilates kan alle træne med,  øvelserne findes i et utal af variationer, og jeg forsørger altid at lave programmer, der udfordrer alle uanset erfaring og fysik.

Uddannelse: Reformer Pilates instruktør v/MODPOL


Karin Mørk

Jeg ønsker og brænder for at inspirere og motivere til, at vi alle får blik for, hvor vigtigt det er at arbejde med vores krop.

Jeg startede selv med at dyrke Reformer Pilates i 2016 og opdagede her, hvilke styrker, der er i denne træningsform. En træningsform med fokus på den hele krop, hvor der arbejdes med styrke, energi, smidighed, balance, mobilitet og kropsbevidsthed.

Jeg har altid dyrket sport og har en fortid som synkronsvømmer.
I min undervisning trækker jeg på erfaringer fra min pædagogfaglige baggrund, hvor der arbejdes med den enkeltes kompetencer og nærmeste udviklings zone. Dette taler ind i filosofien omkring Reformer Pilates, hvor der i undervisningen justeres med udgangspunkt i den enkeltes udvikling, styrker og mobilitet.

Uddannelse:
Reformer Pilates instruktør v/MODPOL

Sif la Cour

Jeg har altid været meget fysisk aktiv, primært som løber og indenfor yoga. Efter en dobbeltsidet hofteoperation ville min krop ikke helt være med på samme niveau mere - og her fandt jeg til min store glæde reformertræningen for nogle år siden, som hjalp mig med med at genfinde løbestierne.
Til dagligt har jeg et stillesiddende arbejde, som mange af os har - og også her kommer reformertræningen min krop til glæde og gavn efter en lang foroverbøjet dag ved skærmen.  
Min glæde ved reformertræningen endte ud i uddannelsen, og jeg håber, at jeg kan dele den glæde, jeg har selv fået ved træningen med Jer.   Reformer pilates handler for mig om balancen mellem at træne styrke, fleksibilitet, mobilitet, balance og bevidstheden omkring egen krop. Jeg glæder mig til at dele både stræk, styrke og godt humør med dig, og håber at vi ses til en masse timer med godt humør og højt til loftet.  

Uddannelse:
Bachelor i Ernæring og Sundhed.
Reformer Pilates instruktør v/MODPOL

Malene Mørkeberg Nielsen

Jeg ønsker at få folk til at finde glæden ved reformer træningen. Mine timer er afslappet, der er plads til at grine samtidig med vi arbejder koncentreret, effektivt og komme hele kroppen igennem. Vi arbejder med smidighed, styrke, kropsbevidsthed og ikke mindst åndedrættet. Med min fysioterapeutiske baggrund tilpasser jeg øvelserne individuelt til deltagerne, så alle kan deltage og samtidig blive udfordret.
Jeg vil gerne have deltagerne går fra træningen med en god følelse af at have brugt hele kroppen på den gode måde.

Uddannelse og erfaring:
Prof. bach. fysioterapeut 2003
Kurser indenfor; idrætsfysioterapi, tapning, akupunktur, skulder kursus, Den motiverende rygskole.
Kranio Sacral terapeut v/ Stanley Rosenberg instituttet 2006
Certficeret Mulligan terapeut (Fysioterapeutisk efteruddannelse)2012
Reformer instruktør 2019
Kurser indenfor; pilates og fascia release, reformer workshop v/ DIK
Erfaring med yoga og mindfulness.

Malene er tilknyttet FLOW som afløser.

Jethe Guldbæk Christensen

Jeg har en baggrund som Elite Gymnast. Jeg er uddannet gymnastik og idrætslærer samt Aerobic instruktør tilbage i de glade 80èr.
Jeg har ikke oplevet en mere effektiv træningsform med så mange elementer som gennem Reformer Pilates: Styrke, smidighed, balance, mobilitet, masser af variationer som vil udfordre dig i din træning.
Det som jeg har oplevet/oplever gennem træningen er, at det er med til at give dig masser af energi, men også masser af kropsbevidsthed samt en dejlig indre ro.
Jeg håber på at kunne give dig en effektiv og sikker træning, hvor jeg på en god måde kan, inspirere dig, udfordre dig, begejstre dig med mit nærved og gode humør.

Uddannelser og erfaring:
Gymnastik instruktør v/ DGI
Gymnastik og idrætslærer v/ Paul Petersen Institut
Aerobic  v/ Hard Work Studio
Reformer Pilates instruktør v/ Modpol
Kroppen taler altid sandt
Psoas, den oversete muskel
Pilates reformer inspiration

Jethe er tilknyttet FLOW som afløser.