FLOW forhandler GAI+LISVA

Tøj designet med omtanke for og af kvinder, skabt med hensyntagen til miljø og mennesker. Tøj, der får dig til at føle dig hjemme i din krop, i lækre materialer valgt med omhu. Brandet er dansk, har fokus på bæredygtighed og kvalitet. Tøjet har nedenstående certificeringer.

Træningtøj

I vores lille butik hænger toppe, leggings, bluser med og uden ærmer, sweatshirts og hættetrøjer med tilhørende bukser.

Tøjets pasform er både løst- og tætsiddende med den rette støtte.

Tøjet er produceret i bløde og lækre naturmaterialer, der er både åndbare og behagelige at have på. Materialer såsom modal, uld, bomuld og viskose. Andet tøj er lavet af genanvendt polyamid, et syntetisk kunststof, som gør tøjet svedtransporterende og hurtigtørrende.

Passer du på tøjet, kan det holde det i mange år. Luft det udendørs, hvis det  blot trænger til en opfriskning. Vask skånsomt, undgå tørretumbler, vrid ikke det våde tøj, men kram forsigtigt overskydende vand ud.

Lounge wear

I butikken finder du det perfekte tøj til efter endt træning eller blot til kølige dage, hvor du har brug for lidt ekstra at varme dig på.

Tøjet er designet til at følge dig, det er enkelt, tidsløst og behageligt.

Bluser i lette uldblandinger, der holder dig varm, samtidig med at din krop får lov at bevæge sig og ånde frit. Ideelt lag på lag tøj både i studiet, på vandreturer eller til afslapning derhjemme.

Vi har skønne sæt i 100% blød merino uld, lækkert strik, huer og smukke håndlavet håndleds- og ankelsvarmere fremstillet i 100% alpaca uld.

Du er meget velkommen til at prøve tøjet i studiet, vi har omklædningsrum.

RWS - RESPONSIBLE WOOL STANDARD

hensyn til produkternes oprindelse, dyrevelfærd og miljøpåvirkning. garanti for, at produkter er lavet af uld, hvor landmændene forvalter deres jord og gårde på en progressiv måde. Fårene er desuden blevet behandlet ansvarligt og efter høje standarder.

STANDARD 100 by OEKO-TEX®

 alle komponenter i tøjet er testet for skadelige stoffer. Tøjet er derfor uskadelig for helbredet.

RECYCLED FABRICS

genanvender fibre og restmetervarer, så vidt det er muligt blandt andet genanvendt polyamid og cashmere .

GOTS - GLOBAL

verdens førende certificeringsstandard for økologiske tekstiler, hvor der tages hensyn til både økologiske og sociale forhold. omfatter hvert enkelt trin i produktionsprocessen – fra tekstilfibrene til det færdige stykke tøj. garanti for ansvarlig produktion og brug af 100% økologiske fibre.

FLOW forhandler også Bella Beluga

Lækkert dansk designet tøj, der produceres hos udvalgte små leverandører i Europa, primært italienske.
Tøjet passer ideelt til yoga og pilates, det er strikket i facon  og har således ingen sidesømmer. Det sidder derfor perfekt samt følger kroppens bevægelser under træning. I det hele taget har det i design og produktionstankerne været meget vigtigt for dette brand at fjerne alt det, der måtte irritere, der er derfor ingen sømme, lommer eller carelabels.
De fine styles har et feminint look med små detaljer, og de fås i mange forskellige farver.
Tøjet er strikket af det åndbare, antibakterielle og hurtigttørrende materiale Dryarn, det kommer derfor ikke til at lugte efter let brug - heller ikke på den lange bane. Du behøver ikke at vaske så ofte og tøjets meget lange levetid er yderligere med til at gøre din træningsgarderobe bæredygtig.

Træningstøj

I vores lille butik finder du toppe, bluser, benvarmere og leggings.

Bella Beluga har forskellige modeller af leggings, så du kan finde det par, der passer lige netop til dig både i fuld  ¾  længde.

Classic thigts er en tætsiddende, højtaljede og seamless model, der er strikket i facon med kompressionsteknik, hvilket sikrer, at de bliver siddende, hvor de skal uanset din workout. Seamless sculpture tights tager afsæt i classic, denne model er også højtaljede og har kompressionseffekt, dog uden mønstre foran/bag knæ. Taljestykket går en anelse højere op på ryggen end fortil - og så er der strikket lidt mere facon bagtil! Seamless ribbed thigts er også en højtaljede model, bukserne går netop over hoftekammen på ryggen ligesom der er lavet en anelse mere plads til maven fortil for at sikre, at bukserne følger kroppen på bedst mulig vis. Fantastiske behagelige thights strikket i et smukt rib/rib mønster.

Vi har alle størrelser hængende, skulle din yndlingsfarve være udsolgt, er vores leveringstid kort. 


Størrelserne 1, 2, 3 og 4 svarer hhv til standardstørrelser XS/S, M, L og XL.