Genoptræning efter fødsel

På dette forløb tilbyder FLOW skræddersyet træning til din krop efter graviditet og fødsel.
Udover træningen tilbyder vi en unik mulighed for samtale blandt andre nybagte mødre om det, der måtte fylde hos netop DIG/ JER.

Veluddannede, dedikerede og erfarne flerbørnsmødre Sigrid Michell og Rikke Holmbom står for henholdsvis træning og samtale.
Sigrid er uddannet bevægelsesfacilitator, fysio - og åndedrætsterapeut. Rikke er psykoterapeut, og har selv født ved kejsersnit adskillige gange.
Vi tager udgangspunkt i, hvordan din krop har det her og nu, og hjælper dig med at genskabe kontakten til din bækkenbund og krop. Træningen forebygger og minimere delte mavemuskler, rygsmerter, lændegener, inkontinens og nedsynkning af underlivet. Har du født ved kejsersnit vil du også blive vejledt i, hvordan dit arvæv smidiggøres og følelsen i huden genskabes.

Træningen foregår i reformer, samt øvelser for led og muskler på måtte. Babyerne inddrages i træningen, der hvor det er muligt.
Træningen varer 8 x 75 min. , så der er tid til at trøste, pusle og amme undervejs.
Gruppesamtalen foregår også i studiet,  den er frivillig og en unik mulighed for at vende emner som din fødselsoplevelse, efterfødselsreaktioner, hvad er helt normal, eller hvordan finder jeg ro i min nye rolle? Samtalen ligger et par uger inde i forløbet, hvorefter der er mulighed for tilkøb af individuel fortrolig samtale med Rikke.

Vi har plads til 7 mødre med babyer, det er vigtigt for os, at vores forløb er små for at sikre nærvær og tid til individuelle hensyn til både mor og barn.
Studiet er rummeligt med pusleplads, sofa, tekøkken og en uforstyrret baggård til barnevognene. Her er plads til ALLE både inde og ude.

Du er meget velkommen til at skrive til os, hvis du har spørgsmål.
Du må starte på holdet, når du har været til 8-ugers undersøgelse, og din læge har sagt, at det er ok.

Forløbet ligger tirsdage kl.10-11.15 og gruppesamtalen ligger onsdag den 24. januar kl 10-11.
Forløbet starter til januar i uge 3 og slutter til marts i uge 10.

Pris 1850 kr.